Om mig
Startsidan

KAFFE MED DOPP

Publicerat: 2010-04-19 | 20:09:31   
Hej mina trooooogna läsare, alla 3! Haha. (:

Nu är det väl på tiden att jag presenterar ett nytt beroende, det var ju ett tag sen.
Den här gången är det ett farligt beroende som gör mig rund om magen. Inte okej.
Jag är helt galen i att doppa kex i kaffe! Spelar ingen roll vad det är för sort, allt går bra. Mariekex, bragokex, men godast hittills var ballerina kladdkaka. Dom hjälper ju inte direkt till när dom skriver på paketet "doppa för bästa smak". När jag såg det så var jag ju tvungen att köpa dom!
Så nu sitter jag här med ont i magen, och snart ska jag knalla iväg till jobbet..




u vet ni vad jag roar mig med såhär på kvällskvisten.. (:

RÖSTA!! Tävling hos nelly.se

Publicerat: 2010-04-16 | 21:01:55   
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 

 


 

 

SNÄLLA, klicka på länken och rösta!

Jag vill verkligen vinna en solresa!! :D

 

 

Den älskade baseballjackan..

Publicerat: 2010-04-16 | 20:36:25   
får åka tillbaka. Tyvärr.
Jag blev faktiskt riktigt besviken. Jag förväntade mig ju en jacka, en vårjacka liksom. Det jag hittade i paketet var en tunn tröja. Dessutom var den alldeles för kort. Så det är med tungt hjärta jag skickar tillbaka den.

Så nu måste jag hitta en annan vårjacka. Har ni några tips?


Min älskling fyller år idag så jag ägnar hela dagen åt honom.
Just nu gräddar vi våran egna, hemmagjorda pizza i ugnen.
Så snart ska vi äta, sen blir det massor med fredagsmys resten av kvällen.



Hoppas ni får en fin fredag!

MMMMmmmMMmMMmmmMmmm!

Publicerat: 2010-04-14 | 19:12:36   
Jag har hittat ett nytt favoritföremål. En termosmugg! Gigantisk! Den är hur bra som helst när jag vill ha kaffe, jag behöver inte skynda mig att dricka innan kaffet blir kallt. Jag älskar den så mycket så jag tog en bild på den. Haha.






Enorm! Eller hur?
Nu ska jag dricka lite mer kaffe och mysa lite med P innan jag kilar iväg till jobbet.

I min ägo!

Publicerat: 2010-04-14 | 18:10:33   
I did it! Jag köpte jackan som alla tjatar om. Det känns lite tråkigt att halva Sverige kommer gå runt med likadan jacka, men vafan. Jag är totalt kär i jackan så jag bryr mig inte. (: Hoppas den passar bara, man vet aldrig när man handlar på nätet. Det ska bli spännande det här, jag vill att den ska komma NU NU NU NU!



Det här med att vända på dygnet.

Publicerat: 2010-04-13 | 20:39:41   
Nu är det dags att vända på dygnet igen. Det känns som att jag har varit ledig i evigheter, och det har varit huuur skönt som helst! Sanningen är dock att jag bara har varit ledig i 8 dagar, inte evigheter. (: Ikväll är det iaf dags för jobb igen, jag ska alldeles strax springa iväg.
Det känns lite tråkigt att jobba natt nu när P är här faktiskt, det är ju inga korta pass jag jobbar liksom. Hoppas han hittar på saker att göra så han inte har alldeles för tråkigt.


Vädret idag var underbart! Synd att jag kommer missa halva dagarna nu i 3 dagar. :( Hoppas det blir skitväder bara för det! Haha.
Idag började vi dagen med att köra över gula faran till Lollo, vi kollade på lite gardiner och så. Sen har jag och P slängt ihop en supergod tacopaj! Mumma!

Nu hinner jag fan inte sitta här längre. Sov gott! Det ska inte jag göra..

Rubrik.

Publicerat: 2010-04-12 | 19:58:49   
Hemma igen! Vi har varit på vift hela dagen. Lollo kom och hämtade mig och P efter 12 någongång, har inte riktigt koll på tiden. Vi tog oss över till Avesta med nöd och näppe, det är livsfarligt att åka på den där jävla vägen! Haha. P installerade Sims 3 medans jag och Lollo beundrade henns smått korkade katt. ;) Sen fixade vi ihop en luddag! Alltså lunch/middag för er som inte förstår. Det blev hamburgare med bröd. Fast det fanns inte tillräckligt med bröd, så jag och P tog en härlig liten promenad i vårsolen medans Lollo stekte hamburgarna.
Tack för maten pullan! ♥

Vi tog det lugnt en stund efter maten, jäste i soffan och kollade på tv. Sen var det dags att röra sig hemåt. Jag och P mellanlandade här hemma en snabbis för vätskekontroll och påsättning av en tvättmaskin. Sen bar det av hem till bror & co för fika. Jag har ju inte träffat barnen på nästan en vecka eller något, jag hade seriös abstinens! Det har dock Meja rådit bot på idag, hon har klättrat på mig både högt och lågt, plus att hon lurade in mig i hennes pippi-tält! Synd att jag inte hade med mig kameran..


Vi gick iaf hem gör en stund sen, nu har vi hängt upp monstermaskinen med tvätt, så nu blir det nog bara chillmode resten av kvällen.

HURTBULLAR!

Publicerat: 2010-04-12 | 12:15:17   
Det var precis vad jag och P var igår. Vi begav oss ut på en promenad runt sjön! Typ 8 kilometer, en baggis för två atleter som oss. Haha. Det bästa är att jag inte har träningsvärk någonstans! Wohou!

Innan våran monsterpromenad igår så var vi över till Avesta med morsan en sväng. Jag fick ett par kuddar och ett par dörrmattor av henne, tack så mycket mami! ♥
Mycket mer än så fyndade vi inte, men det gör inget. Jag hittade några presenter till min bästaste Meja också. (:

När vi kom hem igår så gjorde vi världens godaste mat, marinerad fläskytterfilé och potatisgratäng. MUMMA!
Sen var det promenaddags då, en riktigt mysig promenad faktiskt.

När vi kom hem så hade vi ju varit så duktiga så vi behövde lite belöning, så P kastade ihop en kladdkaka. Haha, lite onödigt kanske, men gott!


Nu ska vi åka över till Lollo en sväng, hjälpa henne att få sims på sin dator, sen skulle vi fixa ihop en luddag tror jag. (:

HEHEHEHEHEJSAN

Publicerat: 2010-04-10 | 22:04:54   
Nu har jag varit så där fruktansvärt upptagen igen! Haha, nejdå.
Fast igår var det faktiskt full rulle. Jag och P tog röda faran över till Avesta för att köpa en skurmopp. Vi hann med att träffa Lollo en sväng också. Sen bar det av hemåt för storstädning, det behövdes faktiskt. Vi flyttade ner massa saker i källaren också, så nu finns det lite mer plats här och det ser mycket bättre ut! Jag är helnöjd!
Mot kvällskvisten fick vi besök av Rasmus & Lollo, här bjöds det både på fruktsallad och cheesecake. Vi glodde lite på talang, Lollo fixade mina ögonbryn, som vanligt. ;) Jag måste lära mig det där alltså, så hon slipper.. (:
När dom hade dragit hem så övertalade jag P att följa med ut på en biltur, och han var inte så svårövertalad. Så vi begav oss till Hedemora för ett nattmål på Donken.


Idag har det varit lite lugnare. Lollo kom hit en stund på dagen, sen åkte vi alla tre över till Willys. Efter det åkte hon hem och vi åkte tillbaka till Norberg. Kom väl hem runt 17.00 tror jag, edter det så har vi inte gjort så mycket. Lagat mat och duschat. Nu är det fotboll som gäller, tydligen nån viktig match. Haha, jag har ingen koll. (: Sen hoppas jag på lite lördagsmys, men det ska nog inte va några problem! (:

Torsdag..? Eller?

Publicerat: 2010-04-08 | 14:47:13   
Jag vet inte vad det är för dag, hela veckan har jag legat en dag efter, men jag tror att det är torsdag idag.

Idag har jag en sjukling att ta hand om, så det kommer inte hända allt för mycket. Jag har massor med tvätt att ta tag i, det är väl bara att sätta fart antar jag.

Idag drömmer jag mig bort till solen, halmstrån i munnen och kossor på fälten. Haha.


SPIRIT

Publicerat: 2010-04-08 | 00:28:28   
Ohmygosh, jag bloggar idag igen! Har jag feber? Är jag sjuk? Svar: Nej. Jag är bara bloggsugen. (:

Dagen har gått i ett kan man säga. 06.30 slog jag upp de trötta ögonen och gjorde mig i ordning. Tog morgonciggen och blev lite människa. Det finns inte mycket som toppar dagens första cigg alltså. Aaaanyway, jag bara babblar. Jag hade lovat brorsan att följa med honom till Fagersta. Ena bilen skulle in på lagning så jag fick köra andra bilen så han skulle kunna komma hem igen. Vi var väl tillbaka vid 08 ungefär.

Där fick jag en liten lugn stund, alldeles för mig själv. Det händer faktiskt inte så ofta nu för tiden måste jag säga. Fast jag klagar inte, absolut inte. Ibland behöver man bara vara för sig själv lite, inget konstigt med det. (:
Jag satt här i lugn och ro och käkade frukost, drack kaffe och kollade vad som häde hänt i världen under natten. Det är lite av en morgonritual, och jag älskar den! (:

P vaknade efter 10 någon gång, så då kunde jag klänga lite på honom också, stackarn. ;) Tog en dusch gjorde jag också, sen iväg upp till brorsan, Martina och barnen på lite kaffe. Sen åkte jag och bror till Fagersta igen och hämtade bilen. Jag hann mellanlanda hemma en liten stund innan det var dags för nästa äventyr. Jag och P följde med Lollo & C till Borlänge. Mycket trevligt hade vi i bilen, jag fick stryk av en häst och vi höll på att bli mosade av en lastbil, alla de vanliga sakerna inträffade, liksom. ;)

Efter uträttat ärende och lite matintag så styrde vi kosan hemåt igen. Sen dess har det faktiskt varit riktigt lugnt, förutom när P skrek av glädje eller sorg under fotbollen. Jag blir lika rädd varje gång, men det gör inget för han är bäst i världen. (:



Nu säger han att jag borde bli författare, jag tar det som att jag borde runda av här.. Haha.
Vi ska mysa ner oss i sängen och kolla på lite True Blood innan jag får somna med hans andetag på min hals. (:


Bäst i världen!

Heeeeeeeeej!!!!

Publicerat: 2010-04-06 | 23:43:51   
Jag har inte bloggat på 28 dagar! Kors i taket! Jag har haft världens bloggtorka, sånt händer ibland.  Lite konstigt ändå, för det har hänt ganska mycket. Jag har nog bara inte haft någon ro att glida in här och skriva av mig tror jag.

Vad har ni missat då?

Jag har fyllt år. Det finns iofs inte så mycket att berätta om det. Födelsedagen var lugn och mysig, med födelsedagsfika och liknande.

Jag och P drog ner till Skövde en sväng. Hur mysigt som helst! Massa travande på stan, bilkörning i en okänd stad och en mysig bio. Och massa skratt såklart, som alltid med honom. (:

Jag har fått ett kort vikariat, det måste ju också nämnas. 12 nätter för att vara exakt. Det känns riktigt skönt, slippa all den där jävla jobbpressen om att man måste jobba mera och så.

Jahaja, that's the recap. Haha, det var inte så mycket att berätta ändå kanske. Men nu är jag igång igen!

Snart ska jag nog krypa ner under täcket, för imorgon ska jag upp med tuppen och köra brorsans bil till Fagersta.

Godnatt!