Om mig
Startsidan

Blinka lilla fääärna dääär!

Publicerat: 2009-12-22 | 22:24:39   
den snutten har jag sjungit på hela dagen idag, sen jag och Meja sjöng den. Haha. (:

Det blir en vit jul, underbart! Vi har så mycket snö här och det är så fint. Det är liksom inte jul på riktigt om det inte finns snö.

Den här dagen var lite konstig.. Först hängde jag hemma hos brur & co, sjöng och lekte med Meja och hade det mysigt. 16.05 ringer mobilen, det var jobbet. Dom tyckte att jag skulle va där och jobba, men det tyckte inte jag. Tydligen så hade dom rätt iaf, jag skulle vara där. Fattar inte hur jag kunde missa det.. Jaja, brorsan skjutsade mig så jag var på jobbet kvart över fyra. Ingen skada skedd. Förutom att mina planer förstördes, jag skulle ju slå in julklapparna ikväll. Jag får göra det imorgon efter jobbet istället, jag hinner. (:

Jag har bokat tid för uppkörning och teoriprov också. HÅLL TUMMARNA FÖR MIG NU! JAG BEHÖVER DET!
Hoppas verkligen att det går bra, jag vill ha det där jävla kortet. Jag tänker inte säga när det är dags men efteråt så berättar jag självklart hur det går.

Nu har jag inte tid med det här längre, jag ska söka lite jobb och plugga teori, sen ropar sängen på mig tror jag.

Time flies!

Publicerat: 2009-12-14 | 20:05:28   

Jag fick skäll idag för att jag var så dålig på att blogga, så jag lär väl posta iväg ett inlägg.

Jag har haft en riktigt bra helg.
I fredags blev det fest här hos mig, och det var så jävla kul! Det blev såklart utgång, till portan iofs, men det är alltid något. Det är faktiskt ganska kul när man inte har varit där på ett tag. Sist jag va där va i somras tror jag. Så nu var det fan dags! Hoppas på en favorit i repris ganska snart faktiskt, vi får väl se. :)

Lördagen spenderade jag på jobbet, bakfull som ett jävla as. Jag överlevde den dagen också, fast jag inte trodde det. Jobbade 13-21 så jag hann inte med så mycket mer.

Söndagen bara rann iväg. Jag sov typ 13 timmar, vaknade 15.30 av P's sms som tur var. Halva dagen borta, great. Så jag gjorde ingenting, kollade på massa Paradise Hotel bara. Älskar älskar älskar intrigerna. Hatar hatar hatar Andreas. Usch!

Idag har jag jobbat, fick till och med åka ut och resa lite, det är alltid trevligt. När jag slutade så stannade jag kvar på jobbet en och en halv timme till, dom erbjöd ju kaffe, pepparkakor och skitsnack. :)
Raka spåret till Martina och barnen sen, lilla M skulle ju va tomteflicka i dagisets luciatåg. Efter många om och men kom vi iväg iaf, luciatåget var.. gulligt. haha. Kan man säga mer om 3åringar som sjunger lite försynt?
Snön behagade att falla lite sådär vackert också, så lite julkänsla fick man faktiskt.


Så, nu är jag tom. Mer Paradise Hotel, lite Ullared och massa The Hills står på schemat nu. :)

Trött tjej

Publicerat: 2009-12-08 | 19:36:39   
Jag är en levande död, konstant trött. Det kan bero på att jag jobbar ganska många nätter nu, kroppen är ovan. Men jag trivs ändå med det, jag gillar att jobba natt.
-snart ska jag knalla iväg till jobbet igen. (:

Just nu sitter jag och kollar på Biggest loser, riktigt bra program.
Fast jag ska lägga mig en stund på soffan och vila lite innan jobbet.

It's been a while.

Publicerat: 2009-12-04 | 02:33:00   

Jag lever! Har inte haft någon lust att blogga bara. Jag har hittat något som är roligare. :)

Iaf, halkan i måndags gick jättebra! Jag och Lollo hade lite problem med att hitta dit, men efter att vi hade irrat runt en stund så hittade vi rätt. Lollo lade sig till rätta i bilen med både täcke och kudde medan jag gick in och fixade halkan. Det tog fyra timmar, när jag var färdig var hon genomfrusen, min stackars gumma. Haha, men ärligt talat så krävs det en riktig vän för att ställa upp på något sånt där. TACK LOLLO! ♥

Vad har jag annars gjort? Det vanliga. Jobbat, gullat med de bästa barnen, träffat Lollo och C, pluggat teori, träffat jobbcoach. Juste, hängde med Rasmus i söndags också, det var trevligt. Det måste vi göra oftare. :)
Usch, vilket tråkigt liv jag har..... haha. Men det blir vad man gör det till.

Idag var det då dags för riskettan. En fyra timmar lång teorilektion kan man säga. Det var väl inte några nya saker man lärde sig direkt, men jag blev 700 kr fattigare iaf. Eller nej, det blev jag ju faktiskt inte! Men min mor blev det. Tack så mycket mama! ♥
Nu är det bara teorin och uppkörningen kvar, det börjar dra ihop sig.

Nej, nu ska jag återgå till mitt nya beroende.
Det beroendet är bra.