Om mig
Startsidan

Fredagsshopping!

Publicerat: 2010-03-12 | 17:48:09   
Jag har haft en underbar dag med två av de bästa idag! (:
Jag, P och Lollo drog iväg till Borlänge och Kupolen för lite välbehövlig shopping. Det är alltid lika kul att shoppa, konstigt att man aldrig tröttnar. (:

Ungefär nio timmar senare kommer jag hem 2000 kr fattigare, fast rikare i hjärtat. Jag fick med mig ett par skor, massa underkläder och några olika tröjor hem. Jag är sååååå nöjd!

Vill ni se bilder på dagens favoriter? Okejdå. (:









VÅR! <3

Publicerat: 2010-03-09 | 13:43:08   
Linda ♥ det här vädret!

Min dag började 06.10 imorse av att alarmet ringde. Upp och hoppa, iväg till jobbet. Det var lite kallt faktiskt, tror till och med jag hade vantar på mig. Jobbet gick super, som vanligt. Vid halv ett fick jag knalla hem i solskenet, fan va skönt det var!

Nu ska jag faktiskt sätta igång och städa, det kanske är vårstädningskänslor  jag har fått? Jag brukar aldrig, ALDRIG vara sugen på att städa, men idag är jag det. (:

Kanske, om jag har tur så hjälper P mig, man vet aldrig. (:





De här paltorna drömmer jag om idag. Synd att man inte har smala ben alltså, jeansshorts är faktiskt snyggast på smala ben. (:

CRAVINGS!

Publicerat: 2010-03-07 | 14:50:41   
Jag kan verkligen inte sluta! Det är så roligt att sitta och drömma sig bort!
Nu längtar jag nå fruktansvärt efter sommaren, så nu får ni ett kollage med söta sommarklänningar.
Min favorit är den vita med svart band runt midjan. Vilken är eran favorit? (:


Oh fashion!

Publicerat: 2010-03-07 | 12:31:05   
I vanliga fall så är jag inte särskilt intresserad av mode. Jag tycker att såna där skithöga jeans är skitfula och skulle absolut inte gå runt i gula skor bara för att någon hotshot tycker att det är skitsnyggt just för tillfället. Men igår tipsade Robyn mig om en sida, och nu kan jag inte sluta hänga där. Man kan surfa runt på typ hela världens olika fashionsidor, med massa kläder, skor och accessoarer. Jag kan sitta hur länge som helst och drömma mig bort och önska att jag var miljonär. Time to wake up, Linda.
Idag är jag iaf inne på ringar, jag vill ha massa ringar! Ååååh ge mig ringar, eller massa pengar!


Sveriges värsta bilförare!

Publicerat: 2010-03-04 | 22:16:06   
Hohoho, jag tror jag kissade på mig lite när vi kollade på Sveriges värsta bilförare. Gubben som pratade värsta dialekten fick mig och P att nästan gråta av skratt! Det känns lite bra att kolla på sånt där iaf, det visar att jag inte är helt hopplös och att jag faktiskt kan köra bil. (:

Idag har jag och P varit riktigt kreativa, vi har bakat och donat. Det är ju så tråkigt i den här hålan, så något måste man ju hitta på. Idag föll lotten alltså på bakning, och jag har en känsla av att kollegorna blir riktigt glada för det imorgon.. ;)
Vi gjorde havrekakor med choklad på och nougatflarn. Inget nytt alltså, men ändå roligt. (:

Jag har tv4-nyheterna på, och dom säger att det verkligen är vår nu!
HUR HÄRLIGT ÄR INTE DET?! :D

Nu har min plutt duschat färdigt, så nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt av Grey's Anatomy innan jag drar hans armar om mig och somnar.
Imorgon jobbar jag lite, 07.30-12.
Godnatt!

Hello mina fågelungar

Publicerat: 2010-03-03 | 22:03:28   
Ni gapar efter mera, jag som är fågelmamman spyr ut och ni får njuta. Haha, värsta poeten!

Jag är glad! Hela tiden, varje dag, och det är skönt. Solen skiner när jag vaknar, jag får en god morgon-puss och allt är så mysigt. (:

Jag och P tänkte ta en skön promenad i solen idag, men när vi väl kom ut så gick solen i moln och det blåste som fan, så det blev inte riktigt så skönt. Vi tog en promenad iaf, jag lämnade betyg till bemanningen och sen gick vi en sväng på byn. Jag skulle hämta pengar på busskiosken, men beloppet var för högt så dom kune inte lösa in den där utbetalningslappen, så vi fick bege oss till Avesta. Fast först hem till Martina och kidsen för att fjäska till oss bilen. ;) haha. Jag tror att P har blivit barnens nya favorit. Dom vågar inte säga så mycket, men dom stirrar på honom. Eller ja, L kan ju inte säga så mycket iofs.. Men M, hon tyckte att dom skulle fika idag. Hon och P alltså. (: Sötast i världen är hon! (:




Vi gjorde hemmagjord pizza idag, blev hur god som helst! (:


Nu är det dags för lite True Blood. Lateeeer. (: