Om mig
Startsidan

Fan va nice..

Publicerat: 2010-02-25 | 23:26:27   
med lite mera snö, precis vad vi behöver.. Ååååh det känns som att det aldrig kommer bli sommar, dom här jävla snöhögarna är ju enorma, och imorgon lär dom vara ännu större!

Lollo, angående förra inlägget. Du är ju alltid inräknad. Men just vid tillfället när jag skrev igår så var du ju inte här. :( Men du vet, iloveu. ♥

Jobbäventyret idag gick jättebra iaf, och jag hade inte räknat med annat heller.
Annars idag har jag inte gjort så mycket, träffat Lollo och Rasmus en sväng, och det var lika trevligt som alltid. (:

Fattar inte hur jag kan vara så trött!! Jag sitter här och gäspar ihjäl mig, och jag gick inte ens upp tidigt idag. Äh, jag skyller på vädret! Haha. Well, det ligger en nästan naken karl i min säng. Jag ska nog krypa ner där.

Det är inte så snuskigt som det låter. ;)

Yoyoyoyo.

Publicerat: 2010-02-24 | 12:27:35   
Solen skiner, P är här, allt är sådär jävla toppen idag. (:
Jag tvingade upp honom tidigt för jag skulle hämta mitt körkort i Fagersta idag. Tråkigt att åka själv ju. (: Så nu har jag äntligen det där körkortet, det känns riktigt skönt.

Annars händer det inte så mycket här, lite jobb såklart. Ska jobba ikväll, och så ska jag ut på lite jobbäventyr imorgon, vi får se hur det går. Nu ska jag underhålla karln innan han dör av tristess.

I'm aliiiive!!

Publicerat: 2010-02-19 | 18:10:13   
Nu får ni inte skälla på mig, jag har faktiskt ett legitimt skäl till att jag inte har bloggat, jag har nämligen varit sjuk. Det var inte roligt ska jag säga er, men vi behöver inte gå in på detaljer.

Nu är jag up and running igen iallafall, jag har jobbat idag. Det var faktiskt riktigt skönt! Har blivit bokad för jobb hela helgen plus måndag också, det behövs kan jag lova!
Efter jobbet så bjöds det på kaffe hos brorsan & co. Riktigt trevligt hade vi. (: Sen råkade det bli så att jag blev Martinas privatchaffis, mitt i snöstormen. Jag kan nu helt ärligt säga att JAG HATAR SNÖ! Haha, folk kan fan inte köra bil i snöstorm, och jag är nog en av dom.. (: Fast Martina sa att det gick bra, men jag var inte riktigt nöjd med min insats. Men det kommer, jag är inte orolig.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ingen P kommer idag heller. :( Det kan jag iofs förstå när jag ska jobba hela helgen. Stackaren vill väl inte sitta här helt ensam. Jag ska försöka locka hit honom på måndag.

Nu blir det väl en film eller något, jag vägrar ge mig ut i det här jävla vädret, dessutom börjar jag 07 imorgon.

Peace!

Trött, tröttare, Linda.

Publicerat: 2010-02-15 | 16:02:22   
Jag är så trött efter helgen. Det var riktigt skönt med sovmorgon idag iallafall.
Om en timme börjar jag jobba, jag är inte speciellt sugen på det faktiskt. Det är väl bara att bita ihop antar jag, för jag behöver pengarna.
Jag har krånglat med synsam idag också, värdelösa jävlar dom är alltså. Mitt autogiro funkar tydligen inte, för inga pengar dras för dom har krånglat till någonting sist jag var där. Det betyder alltså att när det börjar funka så kommer dom dra en klumpsumma av mig, och det har jag inte råd med. Varför ska jag drabbas av deras fel? Jag blir så trött..

Idag har jag iaf bara tagit det lugnt, tog en riktigt lång och varm dusch, det är underbart. Fast jag skulle fortfarande döda för ett badkar.

Äh, nu skiter jag i det här, drar mig mot jobbet snart. Peace.

Yes madame!

Publicerat: 2010-02-14 | 14:04:43   
Jag har fått order av Maria att blogga mera! Det ska bli, damen! Fast jag hoppas du förstår att jag inte har så mycket att skriva om.. Haha. Jaha, vi tar en liten recap av dagen än så länge då.

06.00 skrek väckarklockan att jag skulle upp och hoppa. Sagt och gjort, jag har inget minne av morgonen men jag antar att allt gick som smort. Jag var på jobbet ganska tidigt i dag, 06.45. Helt otroligt! Jobbet flöt på riktigt bra, helt plötsligt var klockan 13.00 och jag fick knalla hem. Fast jag gick inte hem, jag mötte upp morsan, brorsan, Martina och barnen ute på byn, och kollade lite på Engelbrektsloppet. I typ 10 minuter, för det va helt värdelöst.. Fast det var riktigt skönt ute, för solen lyser och värmer så härligt idag. Jag får nästan lite dåligt samvete när jag sitter här, men jag orkar verkligen inte göra nånting. Dessutom är det snart dags för jobb igen.

ÅÅÅÅH jag längtar sååå efter sommaren! Blir väl så när solen visar att den verkligen existerar antar jag.
En bil skulle jag också vilja ha, men det är väl bara att fortsätta drömma.

Nu ska jag iaf vila lite. Fred!

KÖÖÖÖRKOOOORT!!!!

Publicerat: 2010-02-13 | 21:37:08   
Yes gott folk, jag har fixat körkortet!!
Det känns så jääävla bra, ÄNTLIGEN!!
Detta mirakel inträffade i torsdags, i Avesta. Uppkörningen gick jättebra och jag körde med en annan gubbe den här gången. Jag tror att det kan spela in lite i det hela också. Huvudsaken är att jag fixade det, och nu är jag stolt ägare av mitt alldeles egna körkort.

För övrigt så har P åkt hem nu, och det är inte lika roligt. Jag hade ju vant mig med att ha någon här, och nu helt plötsligt så är jag ensam igen. Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan han kommer hit igen. (:

Nu ska jag kura ihop mig under en filt och glo på nån bra film. Imorgon jobbar jag delad tur igen, precis som idag.
Klirr i kassan! (:


Godnatt folket!

Skärpning.. Igen..

Publicerat: 2010-02-08 | 22:58:04   
Som Kicki kommenterade, det blev inte mycket fart här.
Jag har hamnat i en sån där svacka igen, där tillochmed stirra på blommor som växer är roligare än att blogga. Haha.
Dessutom tar det där jävla körkortet upp mycket tid, jag bara kuggar och kuggar och blir mer förbannad för varje gång. På torsdag är det dags igen, tredje gången gillt! Nu ska jag fan klara det!

Mitt underbara besök är fortfarande kvar, och jag vill inte att han ska åka hem. Då får jag sådär tråkigt igen. Jag har blivit van att ha någon här, så det blir ju konstigt att vara ensam igen.

Imorgon ska jag följa med Lollo till Falun, det ska bli riktigt kul. (: Jag måste gå upp 06, men det är det värt, helt klart. Lite Lollo-tid tackar man aldrig nej till liksom. Det har varit lite dåligt med sånt på sista tiden, och det krossar mitt hjärta. Det ska vi ändra på, eller hur gumman? ♥

Nu ska jag mysa ner mig i sängen. Godnatt. (:

Skärpning!!!

Publicerat: 2010-02-02 | 10:34:02   
Jag får skäll av mina arbetskamrater, jag måste skärpa mig och se till att blogga lite oftare!!
Förlåt mig, jaag ska bättra mig, kära kollegor. (:

Jahapp, vi kör väl en sammanfattning här då.
Jag har klarat teorin! Det känns så jäääääävla bra!
Jag skrev den i onsdags, i Fagersta. Älskade Lollo var såklart med som chaufför, fast mest som moraliskt stöd. Tur va väl det, annars kanske jag inte hade klarat det, man vet aldrig. Jag fick iaf 60 rätt, och det kändes riktigt bra att inte ligga på gränsen. Känns mer som att man verkligen kan den där jävla teorin nu. (:

Snart är det dags för uppkörningen också, väldigt snart. Får se hur det går, jag är så sjukt nervös! Tur att jag har Lollo med mig då också, annars hade jag ng krypit ur skinnet. Äh, det är inte hela världen om jag kuggar heller, isf är det bara på't igen.

Världens bästa besök har jag också, han ligger nog i min säng och sover nu skulle jag tro. Själv sitter jag hos brorsan och väntar på kaffe. Så nu ska jag vara lite social här. Hoppas ni är nöjda. :*