Om mig
Startsidan

Doggy?

Publicerat: 2009-06-30 | 17:20:08   
Åhåhåh, sjukt sugen! På att skaffa en hund alltså. R ska omplacera en hund, och jag är sjukt sugen på att ta den. Tror ärligt talat att jag skulle fixa det, även med jobb och så. Jag får gå hem på rasten och så. Fan, andra människor som har hund har ju också jobb, varför är jag ett undantag?
Jag ska fundera väldigt mycket på det här, vi får se hur det blir. Fatta vad mysigt det skulle vara med en rottispojke på snart ett år. :)

Idag har jag nästan fått värmeslag på jobbet, man orkar knappt göra nånting i den här värmen. 31 grader i skuggan var det när jag drog från jobbet. Puuh. så nu håller jag mig faktiskt inne en stund. Nu ska jag fortsätta snacka med R på msn.

Pity Party

Publicerat: 2009-06-29 | 23:07:19   
Heeeeeeeeeeej!
Jag har inte bloggat på typ fyra dagar. det känns som att jag skrev här för tio minuter sen. Dagarna går så sjukt fort nu!
Mycket har hänt över helgen också ska ni veta, jag är typ som en ny människa!

Vi börjar med den största nyheten då. JAG HAR FIMPAT, FÖR EVIGT!
Jag förstår om ni som känner mig inte tror mig, men det är faktiskt sant, fråga Lollo! Haha. Jag rökte ju typ mest i världen, så jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag bara slutade sådär cold turkey. I fredags kl 17 tog jag mitt sista underbara mentholbloss.. Haha. Liiite röksugen är jag ju faktiskt.. Det får man!

Helgen har spenderats i Krylbo, hell on earth. Fast min älskling finns ju där så jag har inte mycket till val. Vi har iaf haft riktigt roligt i helgen, hela gänget liksom. Alkohol, god mat, många skratt och soool. Det finns väl inte så mycket mer att berätta om det.

Igår och idag har jag hjälpt morsan att flyttstäda. Det är typ det värsta som finns. Vi var där 8 timmar igår och jag har varit där 8 timmar idag också, morsan kom när hon slutade. Så nu är det riktigt synd om mig, jag känner mig som en gammal sjukling. Jag har ont i fötterna, benen, armarna, ryggen och vänster handled.. Haha. dessutom har jag fått massa sår på händerna för jag är så klantig.. TYCK SYND OM MIG!!

Nu ska jag hoppa i säng, man måste ju jobba varje dag liksom.. :)






S, du gör mig glad.. :)

Precis vad jag behövde!

Publicerat: 2009-06-25 | 13:43:24   
Det bästa jag vet är när man kommer hem efter en slitsam dag på jobbet, kollar i postfacket och hittar ett vadderat kuvert. Jag jublade i trappen för jag visste ju precis vad som fanns däri.



När jag öppnade kuvertet så hittade jag dom här fina presentpåsarna i guld. :)


      

Dessa två fina armband fanns i påsarna. Svårt att få till en bra bild men men.


I'm a happy girl today! Stort tack till Cocoo för snabb leverans och personlig touch. :)

Life's a bitch and then we die

Publicerat: 2009-06-24 | 22:07:21   
Jag vill skriva något, men jag är helt tom. Sitter bara och stirrar på datorn.
Jag var förberedd på det här, men jag är ändå chockad.
Ni fattar inte vad jag snackar om, men det gör inget.
Då behöver jag inte prata om det.
Jag vill typ va på andra sidan jorden just nu.

Baby pictures

Publicerat: 2009-06-24 | 14:07:19   
Jag är så sjukt uttråkad. Och inte särskilt taggad på att jobba om 2 timmar. Nog om det, här kommer bebisbilder på världens sötaste (skriv namn här). :)



God morgon

Publicerat: 2009-06-24 | 12:14:34   
Jag har äntligen fått sova ut. Galet skönt. Iofs så ringde S och väckte mig, enbart för att jävlas, men det är okej för jag somnade om. Ha! In his face liksom.

Jahaa, nu har jag väntat ett dygn på den där grejen, undrar om jag ska vänta ett dygn till tro...

Nej nu ska jag ta morgonciggen och ringa morsan. :)

Underbar dag!

Publicerat: 2009-06-24 | 00:22:46   

Jag har varit  ute på vift hela dagen, fan vad najs!
Dagen började som sagt med att jag, Lollo, Christian och Sandra åkte ut till Storsjön för att sola och umgås. Fast när vi kom dit så blev vi lite besvikna, för det var så jävla blött därute! Iofs så har det regnat väldigt mycket den senaste tiden så det kanske inte var så konstigt..
Vi packade ihop grejerna och hoppade in i Gula Faran igen, släppte av C & S nånstans där de skulle spela beach volleyboll och jag och Lollo for hem till henne.
Vi bestämde oss för att ligga och steka på baksidan. Grejen är bara att det typ ALDRIG blåser där, så vi låg där som två överstekta fiskpinnar, haha. Trodde seriöst jag skulle smälta bort, det var så sjukt varmt. Men jag har fått lite färg iaf, det är najs. Synd att det blev rött istället för brunt bara.. :p
Vid 15-snåret drog vi till Lollos jobb, och så tog vi med oss C för att titta på fotboll någonstans i Krylbo, men det var så mycket mygg där så vi drog efter typ en timme.
När Lollo körde hem mig så drog jag till morsan en sväng. Det var ju säsongspremiär för Allsång på Skansen idag och det är liksom lite tradition att jag och morsan ser det tillsammans. Det är faktiskt mysigt, det programmet betyder sommar för mig. Sen kollade jag på den sjuuuukt spännande fotbollsmatchen, Sverige - Serbien (U21) och Sverige vann, ingen är gladare än jag. :D

Lite bilder fixade jag idag iaf, se och njut. ;)


Good morning sunshine

Publicerat: 2009-06-23 | 10:57:09   
Ledig dag, solen skiner, typ 25º ute, Lollo kommer snart, dagen kan inte bli bättre.
Vi ska dra till Storsjön och sola, Christian och nån Sandra skulle visst också med, skoj. :)

Jag kommer vara i Avesta hela dagen, men jag bloggar när jag kommer hem. Då blir det bebisbilder!

Blondiner innerst inne?

Publicerat: 2009-06-22 | 22:36:54   
Lollo - det ska bli sjukt varmt hela veckan! Upp till 27° på torsdag. Fatta hur varmt det kommer bli i verkligheten då! Dom brukar ju alltid underdriva på vädret..

Jag - Nej, dom berättar temperaturen i skuggan.. I solen blir det varmare. Men det är skitbra! Bäst jag rakar benen..

Lollo - Nej, dom räknar ut genomsnittstemperaturen. Ah gör det så du inte får så mycket skugga..

Jag - Ja, i skuggan.. Solen kommer inte igenom håret.

Lollo - No shit! Gör den inte?







Ni som inte fattar det här, ni är dumma i huvudet, och ni som inte skrattar, ni har ingen humor.
Ni som kan räkna in er i båda kategorierna är bara helt körda.
Puss på det!

Sakletarn!

Publicerat: 2009-06-22 | 16:00:32   
I found it! Min digitalkamera alltså.
När jag snackade med Lollo i luren så fick jag bara för mig att kolla på hatthyllan, och där låg den. Haha.
fanns några gamla bilder på min ängel däri, så jag bjuder på ett par. :)


            

YesYesYes

Publicerat: 2009-06-22 | 14:20:47   


Dessa två skönheter klickade jag nyss hem från Cocoo.se :D
De kostade 195:- styck, men eftersom jag får rabatt när jag handlar där så blev det inte så himla dyrt. Nu längtar jag efter att få hem dom och beundra mästerverken! Haha. Lollo tycker förresten att jag har konstig smak när det gäller armband och smycken. Vad tycker ni?


Om en stund ska jag gå till Tommy, Martina, Meja och den nya lilla krabaten.
Måste leta på min digitalkamera.. Det verkar som att jag har tappat bort den. Fast jag har inte letat så mycket så jag ska sätta igång och göra det nu.
Förhoppningsvis blir det då några bebisbilder i nästa inlägg, stay tuned. :)

Shopaholic

Publicerat: 2009-06-21 | 22:34:14   
Nu har jag bestämt mig. Jag ska köpa ett dubbelradigt nitarmband från Cocoo.se! Jag har tittat på dom och funderat länge, längtat och suktat. Nu tänker jag faktiskt unna mig det. Grejen är att jag inte kan bestämma vilken färg jag vill ha. Så jag tänkte att ni kan få komma med era synpunkter och så gör jag precis tvärt emot vad ni säger. Deal? Yees. :)




Jag tror dock att det blir det bruna armbandet, det var riktigt fresh.

090621

Publicerat: 2009-06-21 | 19:31:54   
Sooool! SOOOOOOOOOOL! ♥
Fan vad skönt väder det har varit hela dagen, med undantag för en kort regnskur. Satt ute och solade på min rast på jobbet, det var riktigt skönt. Sol gör mig verkligen glad.
På tal om sol, jag vill åka utomlands. Jag vill, jag vill, jag vill! Så jävla skönt att bara dra iväg och ligga på stranden i en eller två veckor. Frågan är bara vem jag ska lura med..? L & R har ändrat sig iaf. Vi skulle ju dra utomlands typ i augusti eller september, men så blir det inte. Tråkigt som fan! Nån som vill följa med nånstans, typ två veckor? Let me know! Haha.

Idag har jag jobbat, men nu är den här helgen över iaf! Fast jag är ju inte ledig för det.. Haha. Jobbar imorgon, och på tisdag får jag vara ledig. Då ska jag sooooova. Haha.
Efter jobbet skjutsade morsan mig till Krylbo, När jag kom dit stod maten serverad på bordet och fyra hungriga människor satt där och dreglade.. Haha. Trevligt var det iaf. Puss på det!

Ikväll blir det nog en film eller två, fast jag vet inte vad jag ska se.. Några tips? Thaaaank yooou.

WHEN I SAY JUMP YOU SAY HOW HIGH

Publicerat: 2009-06-20 | 22:43:53   
 

Det här är min nya drog! Jag blir riktigt partysugen när jag hör den här låten! Åååh, jag vill festa loss och vara galen, fan vad kul! Jag ska nog försöka styra ihop fest nästa helg. Vad säger du Lollo..?
Synd att inte R kommer bara.

Jag har jobbat så hårt idag så jag är helt slut, både i kroppen och huvudet. Kvällspasset på jobbet var ganska tufft, men vi fixade det. :)
det var någonting jag skulle skriva, men jag har glömt bort det.. Shit, jag börjar bli som Lollo.. :O

Storken har kommit!

Publicerat: 2009-06-20 | 13:35:28   

Yes, nu har T & M fått sitt andra barn. Fan va kul, jag längtar efter den lille krabaten! Det blev en liten pojke, just som jag hoppades och trodde. Första pojken av sammanlagt fyra brorsbarn, ska bli så mysigt att se honom växa upp. Förhoppningsvis får jag träffa honom imorgon för första gången. Han kom ungefär vid halv ett inatt, och morsan grinade som en dåre i telefonen när hon berättade att dom hade ringt. Haha. hon är söt, det är ju hennes första sonson, annars har hon bara sondöttrar.

Jag var skapligt trött imorse, fick väl typ 5 timmars sömn högst, men jag kom upp iaf. Så nu har jag jobbat mitt första pass, är hemma på timmar nu och ska vara tillbaka på jobbet kl 16.00. Hua.. Solen skiner iaf idag, vilket gör allting lite lättare.

Jag snackade med R ett par gånger igår. han var snorfull och skitglad. Jag älskar fyllesamtal, dom är så roliga, speciellt när jag själv är nykter. Han sa en del saker som får mig att tänka..

I've had the time of my life.

Publicerat: 2009-06-20 | 00:42:43   
Åååh, jag älskar Dirty Dancing!
Ikväll har jag haft en riktig filmkväll, såg först någon helt okej film, och nu har jag precis sett klart på Dirty Dancing.
Undrar hur många gånger jag har sett den..? Jag kan iaf alla repliker i filmen, och då menar jag alla! Haha.

Men nu måste jag hoppa i säng, jag ska upp 06 imorgon. Wish me luck!




With my body and soul, I want you more than you'll ever know.

Glad midsommar!

Publicerat: 2009-06-19 | 12:05:14   
Jaha, det är midsommar och regnet öser ner.. Kul. Fast det gör ingenting för jag jobbar till 16 idag.

Just nu har jag rast, sitter här och fryser som vanligt. Haha. Jag är en riktig fryslort alltså.
Jag har inte så mycket mer att säga, så jag slutar skriva nu.

Vill ni veta något "löjligt"?

Publicerat: 2009-06-18 | 23:17:27   
Jag sätter löjligt inom " " för jag tycker inte att det är löjligt. Grejen är att de flesta andra gör det, men sånt bryr jag mig inte om. därför skriver jag det här på bloggen så alla kan få veta om det. Jag ÄLSKAR Darins låt run away!
De flesta tycker att Darin är en tönt från idol med tandställning, men det tycker inte jag. Han är en duktig artist. Så är det. Lyssna själva.

 


Nu ska jag ta nattciggen, borsta tänderna och krypa ner i sängen med min bok. Imorgon jobbar jag 7-16, det klirrar fint i kassan det! Godnatt babes.

Innan ni lämnar mig så kan ni väl berätta vad ni tycker om Darin? Jag ääälskar diskussioner! Puss.

Bloglovin <3

Publicerat: 2009-06-18 | 19:29:06   
Följ min blogg med bloglovin

Ni har väl sett knappen där till höger också? :)

Mysko..

Publicerat: 2009-06-18 | 18:56:47   
Jag försökte mobilblogga när jag var i Krylbo, men det verkar inte ha kommit fram.. Är det fel på blogg.se eller min mobil? Dum fråga, min mobil är bäst!
Vi väntar en stund och ser om inlägget dyker upp..

God morgon!

Publicerat: 2009-06-18 | 12:01:15   
Idag är jag ledig, yaaay! Har jobbat lördag-onsdag och ska jobba hela midsommarhelgen, så det är skönt med en ledig dag. Vaknade för en timme sedan, har duschat och käkat frukost. snart bär det av till Krylbo för att ha lite quality time med Lollo. Så jag har lite brådis nu, måste föna håret och greja lite. Ha en underbar dag!

iloveu

Publicerat: 2009-06-18 | 01:02:45   
Alla som känner mig vet att jag älskar Eminem. Inte bara musiken, utan allt. Jag är inte besatt, men det är nog inte långt ifrån. Haha.
Den 19:e maj 2009 släppte han sitt nya album Relapse. Eminem har haft en jobbig tid, han har varit tablettmissbrukare, kanske även tyngre droger, hans bästa vän och högra hand Proof blev mördad. Så Eminem har inte haft det lätt de senaste åren.
Grejen är att han inte är Eminem längre. Inte den Eminem jag älskar, avgudar. Han är.. tom. Jag vet inte hur jag ska beskriva det. Jag tror att Proofs död, missbruket, alla familjeproblem och sånt har förändrat honom. That's too bad.
Jämför själva.


 

Gamla Eminem ♥
Notera klädstil, sättet han rör sig på, inlevelse, känsla. det här är perfektion, det här är Eminem. ♥




Nya Eminem.
Jämför med förra videon. Han rör sig inte likadant, han har inte samma klädstil. Inte samma inlevelse, han har ingen glöd kvar, ögonen är döda. Det gör ont att se.

Finally!

Publicerat: 2009-06-17 | 23:18:25   

Jag har äntligen fått min nya blogg, med sjukt snygg design! Så nu är jag riktigt glad.
Var ju ett tag sen jag bloggade nu, men jag har saknat det faktiskt. Jag har nog ett behov av att skriva av mig, även om det bara blir massa ointressant trams. Haha.

Det har väl hänt en hel del, men jag orkar inte skriva allt det. Ny blogg, ny start! Nu kör vi!

Vill ni veta mer om mig? Klicka på "om mig" häruppe.