Om mig
Startsidan

When words aren't needed

Publicerat: 2009-07-28 | 23:44:27   

Klantarsle

Publicerat: 2009-07-27 | 23:00:48   
Jag är tillbaka i Horberg. Helgen har varit sjukt nice, fast jag har lidit av svår internetabstinens. Haha.
Jag tänkte bjuda på några bilder från i helgen, men jag upptäckte precis att jag har glömt min kamerasladd hos brorsan i Stockholm.
Heja Linda...


I lördags vandrade vi runt på stan hela dagen, ord kan inte beskriva hur lycklig jag var. Stockholm gör mig sjukt glad! Vi käkade kinamat på en asmysig uteservering. vi tog en cider på en annan sjukt mysig uteservering. Jag älskar uteserveringar! Haha. I söndags gick vi också runt på stan tills vi skulle åka hem. Helgen var riktigt nice, skönt att komma bort från allt och bara ta det lugnt. En del alkohol blev det på kvällarna också.
Det kan hända att jag köpte världens snyggaste tröja också. Bild kommer när jag får tillbaka sladden..

Jag funderar på att åka tillbaka till Stockholm på fredag, bara över dagen. Bara åka dit och träffa R, vandra runt på stan och ta det lugnt. Vi får se hur det blir, men jag är sjukt sugen iaf. Då kan jag passa på att hämta min sladd också.

Stockholm <3

Publicerat: 2009-07-23 | 21:15:38   
Jag har inte berättat om mina planer för helgen! Hur kan jag ha missat det? :O
Jag drar till världens bästa stad! Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar Stockholm! Jag skulle vara världens lyckligaste om jag hittade en lägenhet där!
Jaja, svammel. Jag ska dit och hälsa på min brorsa som bor i Tyresö. Hoppades på fint väder, men det ser inte bra ut på väderprognoserna. Drar iaf dit med morsan och I, brorsans dotter. Åker runt 14 imorgon och kommer hem typ 20 på söndag.
Fan va skönt det ska bli att slippa den här hålan en helg. Det var längesen jag var i Stockholm sist, var i början på april har jag för mig. Hoppas på att hinna träffa lite folk också när jag ändå är där, jag kommer få damp om jag ska sitta i Tyresö en hel helg. Haha. Det är ungefär lika dött som lilla Horberg. Men jag skulle hellre bo i Tyresö faktiskt. Kanske ska flirta lite med brorsan så att jag får flytta dit?

Aja, kommer nog inte blogga något mer innan jag åker, och jag har inte bestämt mig om jag ska ta med mig datorn. Såå, vi syns när vi hörs. :)

Tummen ur röven

Publicerat: 2009-07-23 | 17:46:38   
Jag ska snart ut på promenad, med Marion. Det ska bli skönt. Jag har inte tagit en riktig promenad på ett tag, men nu är det dags. Mera motion, mindre skitsaker att äta. Så ska vi nog kunna få ordning på den här kroppen också ska ni se. :)

Hjälplös

Publicerat: 2009-07-22 | 13:54:33   
Fan att man ska vara så jävla efterbliven när det kommer till datorer. Jag är verkligen helt hopplös. Jag vill flytta över mina saker från min gamla dator till den här nya, för jag använder aldrig den andra. Men det är lättare sagt än gjort.. Och om en timme kommer Lollo och hämtar mig. Jag kommer inte hinna det här. Fast det gör inget, för jag ska ju träffa Min LOLLO ♥

Long time, no see.

Publicerat: 2009-07-21 | 11:56:36   
Ja, det var ett tag sen, jag har inte haft lust att blogga, jag har haft andra saker för mig.

Nu sitter jag hemma hos morsan och käkar brunch. Det gillar vi. Så jävla skönt att ha morsan i porten bredvid, man kan gå hit när man vill, tigga mat och blinka med hundögonen. Haha. Idag gick jag hit med en handduk på huvudet. Du kanske såg mig, Therese? :p

Om typ 40 minuter ska jag dra iväg till jobbet, jag jobbar kväll idag igen. Det suger, men vad gör man inte för pengar liksom?  :)

Äh, jag har inget vettigt att skriva, så jag skriver inget. Puss på det.

Ny drog

Publicerat: 2009-07-17 | 15:18:38   
Yes, jag har en ny drog. Ni kan njuta av den här.
This is the top of the top. Kan inte bli mkt bättre. Fast Eminem borde ha fått vara med.





Den här låten har gått på repeat sedan igår, och den är fortfarande lika bra! <3

Dags att kila till jobbet nu. Undrar om jag överlever 6 timmar utan den här låten..?

Gott och Blandat

Publicerat: 2009-07-16 | 18:04:32   
Jag är ganska kass på att blogga ibland. Fast det gör ingenting, för jag skriver ju för min egen skull. Att ni är här och snokar är bara ett plus. :)

Nu tänker jag lägga upp en jävla massa bilder och försöka berätta vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Minnet sviker mig litegrann.



   

I tisdags tog jag och morsan en promenad. Vi har översvämning här i lilla Norberg. Det ska regna mer i helgen har jag hört, så om jag inte bloggar mer så har jag drunknat. (Y) Vi firade iaf översvämningen med en fika på Elsas. :)





   

I tisdags kväll åkte jag med R över till Avesta, som ni kanske ser. Vi raceade lite med M&M, men vi förlorade. :( haha.
När Lollo kom hem från jobbet så blev det tacos och grejer. :) Tack för en skitrolig kväll.

När jag och R var på Willys i tisdags så har jag på något sätt tappat min korthållare eller vafan det nu heter. Ni vet en sån där som man har alla sina kort i. Iaf så har jag letat som en tok efter den där, och jag har tvingat Lollo & co att leta också. Igår kväll ringde dom från Willys och sa att dom hade hittat min korthållare, så idag var jag dit och hämtade den.
Klant? Yes sir!







Igår fick jag min väska! (tror det var igår iaf) Den är ljuvlig och jag älskar den! Den ser iofs inte så speciell ut på bild, men det är fan både magisk och förtrollande.
Linda ♥ miu miu.


Mjaa, det var allt jag hade att bjuda på för stunden, hoppas det passade. :)
På återläsande.

090715

Publicerat: 2009-07-15 | 22:40:49   
Jag har fått min väska nu! Men jag är för trött för att blogga. Haha. Jag är verkligen helt slut. Ska kolla två avsnitt av Paradise hotel och sen ska jag sova. Har jobbat kväll och börjar 7 imorgon. Hua.
Imorgon lovar jag att det kommer bild på väskan, och en rolig historia. Tummis!

NI ÄR VÄRDELÖSA!

Publicerat: 2009-07-14 | 13:45:55   


Alltså seriöst, hur IQ-befriad får man vara när man jobbar som brebärare?
Jag har en granne i min trapp som har samma efternamn som mig och våra förnamn börjar på samma bokstav. Jag får hennes post. Visst, man kan göra misstag, men come on! Hela mitt förnamn står på postfacket, så dom kan väl läsa lite noggrannare och se till att rätt brev hamnar i rätt fack?
Idag rann bägaren över! Jag får min morsas post också! Hon bor i porten bredvid mig, alltså jag bor i 4A och hon bor i 4B. Hur fan kan man göra så jävla fel? Okej, vi båda heter Andersson, men hur många i Sverige gör inte det!? Ska jag få alla Anderssonars post eller? HELVETES JÄVLA SKITBREVBÄRARE! Visst, det är inte så jobbigt att lämna över posten när jag får de andras brev, men nån annan person kan ju få mina brev, och det gillar jag inte. Jag väntar ffs på en avi så jag kan hämta ut min väska på posten. Slarvar dom bort den så kommer jag fan bomba posten.

Shit vilken dag!

Publicerat: 2009-07-12 | 15:16:51   
Den här dagen har varit helt sjuk! Den började med att jag nästan kom försent till jobbet, för Birgit som skulle komma och hämta mig försov sig! Haha. Och hon vaknade inte av att jag ringde henne heller, tror jag ringde typ 13 gånger. Hela dagen på jobbet har också varit konstig, och stressig. Men vad kan man säga, shit happens.
Massa fina sms har förgyllt min dag iaf, det tackar jag för. :)


Jag har hittat världens roligaste video på youtube, ni måste kolla den!




jag skrattar så jag kissar på mig. :)

Riktigt sugen!

Publicerat: 2009-07-11 | 23:23:08   
Nu vet jag vad jag vill ha! Jag är sugen på att pierca mig, och då blir det anchors. Ska bara komma på vart dom ska sitta. Funderar på att sätta dom i blommorna på min ena tatuering, eller i smilegroparna, eller vid ögonen, eller i nacken.. haha, jag kan inte bestämma mig! Man kan ju ha dom överallt.

För er som inte vet vad anchors är, kolla på den här videon. :)

Tävlingsdags?

Publicerat: 2009-07-11 | 20:41:25   
Jag funderar på att fixa en tävling åt er.
Ska jag?
Måste ju få reda på om det finns något intresse först.
Kommentera om du tycker att jag ska ha en tävling.
PUSS på det.

Det här med att sluta röka.

Publicerat: 2009-07-11 | 17:12:22   
Ja, det gick ju åt helvete. Jag höll ju upp ganska bra i två veckor ungefär, men nu klarar jag det inte längre.
Fan va man känner sig liten och värdelös när man inte klarar något så simpelt som att sluta röka. Miljoner människor har ju slutat, varför kan inte jag? Och när man får höra "jag visste att du inte skulle fixa det" så känns det ju verkligen ännu bättre. Jaja, bättre lycka nästa gång, jag ska sluta röka innan året är slut iaf.
Wish me luck.

Idag har jag inte hunnit göra så mycket mer än att jobba. Nu är jag sjukt hungrig, skulle nog kunna äta en hel flodhäst. Ska kika vad jag har i frysen, annars kanske jag ringer till morsan och hör om hon har något gott att bjuda på. Haha. Det är ju så tråkigt att laga mat och äta själv. Nog om det.

Take care.

Nattuggla

Publicerat: 2009-07-11 | 00:28:10   

Det finns så mycket inom mig som vill ut, men alla som läser den här bloggen är inte lämpade att höra det så sorry.
Vill bara säga att jag är sjukt GLAD!

Godnatt.

Craaazy!

Publicerat: 2009-07-10 | 23:20:42   
Jag är helt galen i en ny låt! Den går självklart på repeat här i min lilla lya. Haha.
Dåligt partysugen jag blir nu då, synd att jag jobbar i helgen, och nästa helg.. :(

Här har ni låten iaf!

Miu miu <3

Publicerat: 2009-07-10 | 11:58:43   
Åh, jag är så glad. Jag vann auktionen på tradera igår, så nu är den underbart fina miu miu-väskan min. Bara min! Den blev lite dyrare än vad jag hade räknat med, men det gör ingenting, den är så värd det. Tyvärr så hittar jag ingen bild på den, så ni får helt enkelt vänta tills jag har fått hem den. :)

Idag är det lika tråkigt väder som det har varit de senaste dagarna. Jag börjar jobba kl 16 så jag ska nog bara ta det lugnt innan dess. Sedan jobbar jag hela helgen, yaay va kul!

Bättre än inget

Publicerat: 2009-07-09 | 19:54:22   
Precis som jag skrev förut, jag gjorde hälften av allt som jag hade planerat. Haha, jag känner mig själv. Det är ju positivt iaf.

Om ungefär en timme avslutas auktionen på tradera, jag är riktigt nervös nu. Jag vill verkligen ha den där väskan! Den ska bli min! Jag skriver sen och berättar hur det gick.

090709

Publicerat: 2009-07-09 | 15:05:30   

Idag har jag och donnan lekt med gosedjur, kollat på My little pony och käkat pannkakor med blåbärssylt.





Nu är det städdags. Jag skriver en lista på vad som ska göras och stryker efterhand, för då blir jag mer pepp!



  • Diska
  • Tvätta
  • Plocka undan diverse saker
  • Dammtorka
  • Dammsuga
  • Skura


Problemet med mig är att jag är väldigt ambitiös, men jag kommer bara göra hälften.. Haha.

Mejadag <3

Publicerat: 2009-07-09 | 00:31:39   

Morgondagen ska spenderas med den här ängeln. ♥




Jag älskar dig Meja. ♥

OhMyGosh!

Publicerat: 2009-07-08 | 20:13:01   
Vi har världens åskväder här i lilla Norberg. Nu har det lugnat sig lite, men för en stund sen small det galet högt, blixtarna avbytte varandra och regnet verkligen forsade ner. Jag sprang över till morsan när det smällde som högst, för jag hatar att vara själv när det åskar. Det kan ha tagit 5 sekunder kanske, hon bor ju i porten bredvid. Jag blev genomblöt, det är ju helt sjukt!
Bara för att det åskade så jävligt så missade jag en auktion på tradera också. :( Jävla skit. Men imorgon finns det en ny chans. Och då Kicki, då är väskan min! ;)

Totalt ointressant.

Publicerat: 2009-07-08 | 16:14:45   
Hur mycket jävla vatten finns det i den där förbannade himlen??
Usch va tråkigt, idag vill jag flytta utomlands.

Imorgon är jag ledig, och det ska regna heeela långa dagen, så imorgon ska jag ha en riktig städdag! Det är ju otroligt tråkigt, men väldigt nödvändigt..

Nu ska jag måla naglarna, kolla på Paradise Hotel och se om Lollo kanske kommer förbi en sväng.

OhMyGodHelpMe

Publicerat: 2009-07-07 | 23:33:48   
JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA RÖKSUGEN!











Godnatt.

OH HAPPY DAY!

Publicerat: 2009-07-07 | 20:00:24   
Wuwuwuwuwu, nu är jag glad! Små saker gör mig gladast, typ som när man köper en miljon örhängen och får 500:- i rabatt. Yesyesyes! Efter jobbet idag åkte jag och morsan över till Avesta. Jag skulle egentligen bara följa med som sällskap, men jag blev lite shoppingsugen. Så jag lyckades hitta en rea på Åhléns, det var 70% på alla hårgrejer och smycken. TROR NI ATT JAG VAR LYCKLIG DÄRINNE ELLER?? Jag plockade på mig allt jag ville ha, gick till kassan och betalade med gott samvete. För jag betalade ju knappt någonting för allt jag köpte. När hon drog av 500:- så kändes livet så jävla bra! Haha
Shopaholic?






Torrt på den här fronten..

Publicerat: 2009-07-07 | 00:18:03   
Jag har lite bloggtorka idag. Mitt huvud behöver återhämta sig efter helgen och så har jag ju faktiskt jobbat hela dagen.
När jag kom hem, runt 21.30, så satte jag igång danska Paradise Hotel. Jag är totalt fast och som tur är så kan man kolla alla avsnitten på nätet. Skuunt. :)
Nu måste jag verklligen hoppa i säng, ska upp tidigt och jobba imorgon.

Powermeet var..

Publicerat: 2009-07-05 | 23:00:19   
HELT JÄVLA UNDERBART!
Jag har haft en perfekt helg, powermeet-helgen är lätt den roligaste helgen på hela året. Alla är så trevliga och man har ju så jävla kul!
Jag åkte ju dit i fredags, mötte I&L på stationen för dom var ju redan där drog till systemet, sen börjar minnena flyta ihop..
Kom hem idag, och fick lite välbehövd sömn. Haha.
Jag har en massa smaskiga bilder att bjuda på iaf, dom beskriver nog min helg ganska bra.

Seee och njuuuuut!

Stress, press och getingar!

Publicerat: 2009-07-03 | 15:07:14   
Fanfanfan, en gigantisk geting har förstört min dag! :O haha. Nej men jag är livrädd för getingar, och idag hade jag helt plötsligt en stor jävel i köket. så jag ringde morsan som kom hit och dödade den. Tack mami. ♥

Nu är jag stressad som fan, jag ska dra till power meet typ NU. Hörs på söndag eller så.

On the grind

Publicerat: 2009-07-02 | 16:26:12   
Sista arbetsdagen för den här veckan är gjord, fan va skönt! Jag är ledig i tre lååånga dagar, det var längesen jag var ledig så länge.

Efter jobbet idag kom Lollo och C till Horberg en sväng, Lollo lyckades såklart köra vilse på någon liten väg, men till slut hittade vi tillbaka till civilisationen, om man nu kan kalla det så.

Nu ska jag slänga i kläder i tvättmaskinen, slänga iväg ett sms till Marion så vi kanske kan dra iväg och sola en stund. :)
Imorgon drar jag nog till power meet, det verkar ju lösa sig med sovplats iaf. Så jag kanske stannar där hela helgen, vi får se. Kul som faaan ska jag ha iaf!

Vad ska ni göra i helgen?

Klibbiklibb

Publicerat: 2009-07-01 | 18:57:35   

Jag känner mig som laktulos. Haha. för er som inte vet vad det är, klicka hääääär!
Man kan aldrig blir för full av kunskap liksom. Laktulos är väldigt klibbigt, typ massa socker i det eller nått.
Vilket jävla svammel..

Nej, jag har inte tid att skriva nu. Måste diska och slänga sopor. sen ska jag sätta mig på ballen och låtsas att jag röker.. Haha.