Om mig
Startsidan

Lyrisk!

Publicerat: 2009-08-31 | 15:40:10   

Jag hittade ett par underbara stövlar! Åh, jag är lycklig nu! Har inte riktigt tid att blogga egentligen.
Jag och Lollo hade iaf en fantastisk dag i Västerås. Köpte ett par stövlar och ett par jeansleggings.








Vila ögonen på dessa skönheter. ♥







:)




Nu ska jag köra bil i 50 minuter. Bäst att alla norbergare håller sig inne. Ehrm..

Uppe med tuppen

Publicerat: 2009-08-31 | 07:56:56   
Det var längesen jag var uppe så här tidigt! Jag är på sjukt bra humör! Riktigt taggad för att åka iväg med Lollo, solen skiner, det är inte ett moln på himlen och allt är bara underbart!
Idag är det först och främst skojakt. Eller typ stöveljakt. Jag måste ha ett par stövlar till hösten/vintern. Saknar de svarta rackarna jag hade förra året. Dom var helt perfekta, men en viss persons hund fick för sig att tugga lite på dom..... Haha, jaja shit happens.

Nu ska jag borsta tänderna! Hörs när jag kommer hem.

Nattugglepost

Publicerat: 2009-08-31 | 00:54:38   

Jag borde sova. Jag borde vara trött. Jag är störd.
Igår kväll ringde Rasmus och sa att han och Lollo skulle komma och hämta mig. Haha. Det där är något jag älskar med honom, hans spontana sida. Så det var bara att rafsa ihop det viktigaste och bege sig iväg mot Avesta.
Det blev filmkväll. Vi hittade faktiskt en riktigt bra rulle på teven, men när det var typ 20 minuter kvar så slutade kanalen funka! Katastrof! Då blev vi lite arga.

Jag la mig på den hårda bäddsoffan typ 02.30 och jag somnade nog närmare 04.00. Runt 08.30 tror jag att jag vaknade första gången av att Rasmus tappar något i golvet och typ skrämmer livet ur mig. Runt 09.30 ringer han min mobil och frågar om jag vill ha frukost. Så då klev jag upp. Sen gjorde vi inte så mycket mer, åkte över till Horberg vid 12 kanske. Sen har jag bara haft slappdag med massa OZ och så var det ju Gangster på 4an ikväll. Bästa svenska rullen! :)

Nu måste John Blund komma, för jag ska upp 7 imorgon, jag och bästaste Lollo ska göra Västerås osäkert. :)






Bästaste Lollo ♥




 

En sepebild på mig. :) Jag diggar läpparna.

Yesterdays parteey

Publicerat: 2009-08-29 | 21:07:49   

Det blev fest för min del igår. Välbehövt. Har känt ett tag att jag behöver något som ger mig en paus från den trista vardagen. Så jag styrde fest med Ida. Hon hämtade mig när hon hade slutat jobbet och så åkte vi över till Avesta. Först var vi in på bolaget och så, sen hem till hennes pojkvän för att fixa iordning oss.
Jag köpte rosévin igår! Jag, a.k.a VINHATAREN. Haha. Det var faktiskt drickbart. Jag var tvungen att testa, för rosévin ser jävligt gott ut. Önskar bara att det smakade liiite mindre vin.

Iaf, när vi var färdigsminkade och påklädda så drog vi vidare och mötte upp Linus och hans polare. Sen drog vi till någon förfest hos någon brud, jag har ingen aning om vem det var. Men det var jävligt skoj ändå. Vid 23-tiden drog vi oss ner på stan i spöregnet. Iofs åkte vi taxi, så vi blev inte så blöta. Vi gick in på Kingen och drack goda drinkar. Där träffade vi Robyn också, vi hade riktigt skoj. Dansade en hel del, på scenen om jag inte minns fel. Oh God jag hoppas att jag minns fel.. Haha.




Ida fixar i ordning sig. :)



Random fyllebilder.



Strike a pose!



Strike a.. eh.. pose..?



Hej fyllo!

Perfektion

Publicerat: 2009-08-27 | 01:37:12   

Min musiksmak har förändrats radikalt på bara ett par år. Jag har alltid haft en bred musiksmak, kan lyssna på allt från Eminem till Elvis till Rammstein.
Något jag däremot aldrig har lyssnat på är svensk vispop, eller vafan det nu kallas. Alltså typ Lars Winnerbäck bland annat. Det är där förändringen har skett.
Jag älskar Lars Winnerbäck fruktansvärt mycket.
Alltså, ingen kan skriva som honom. Hur lyckas han med sina texter, gång på gång?
Han är helt klart nr 1 när det kommer till svenska artister, men det finns flera guldkorn. För att namedroppa några så har vi Melissa Horn & Lasse Lindh.
Kan ni förstå att jag fullkomligt hatade sådan här musik för ett par år sedan?
Jag kan knappt förstå det själv.
Jag har missat så mycket.
Jag hinner nog inte sova inatt, jag har massa Winnerbäck att lyssna på.
Gör det ni också.





Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning

Oh baby it's a wild world

Publicerat: 2009-08-26 | 15:46:43   
Det här jävla vädret tar kål på mig. Jag har gäspat konstant sen jag vaknade imorse. Haha. Regn är fan det värsta jag vet.

Idag hade jag en lunchdejt med min fina Lollo. Det var supermysigt, som alltid. Vi åkte till Fagersta och käkade kinabuffé. Friterat is the shit liksom! Sen var hon tvungen att åka till jobbet.

Nu ska jag dra på mig mjukisarna, slänga mig i soffan och glo på Paradise Hotel.


NERVÖS!!

Publicerat: 2009-08-25 | 12:37:40   
Om 50 minuter ska jag ha min första körlektion med trafikskolan. Usch. Jag vill inte. Jag är nervös. Jag och Lollo kom nyss fram till att jag kommer köra på tre barn, för jag drömde om trillingar inatt. Haha. Nejdå, det går säkert bra.

Igår drog jag och Marion över till Avesta för lite spontanshopping. Jag köpte en svart, skitsöt necessär, en parfym, en body till lilla L och en bok som pruttar åt lilla M. Efter min körlektion idag så ska jag gå till brorsan & co och ge barnen sakerna. Pruttboken kommer älskas av både barn och föräldrar känner jag på mig.

Nej, nu måste jag förbereda mig mentalt för den här dagen.

Back home

Publicerat: 2009-08-23 | 17:28:42   
Nu är jag hemma igen, efter en underbar helg i Stockholm. ♥
Jag och Lollo åkte dit i fredags. Åkte ut till Tyresö, slängde in väskorna och begav oss ner till stan igen. Vi åt middag på en riktigt mysig restaurang med roliga servitörer! Sen vandrade vi runt lite, till slut hamnade vi på Snaps, där satt vi resten av kvällen och drack ljuvliga drinkar och snackade massa skit. Det var sjukt trevligt. När vi skulle till Tyresö på natten så var det så klart nå krångel med bussar, som alltid när jag och Lollo ska åka någonstans. Haha, men till slut kom vi dit vi skulle iaf. :)
Igår (lördag) mötte vi upp M&M vid gullmarsplan, sen drog vi till Grönan. När vi väl hittade rätt buss dvs.. Haha. Det är fan inte lätt alltså! Vi fixade det till slut iaf. Vi hade en riktigt trevlig dag på Gröna Lund, jag började lite lugnt med att åka fritt fall. Jag hatar fritt fall! Fattar inte varför jag åker den. Men jag överlevde iaf. :) Spökhuset var helt klart värst. Jag trodde jag skulle dö!!! Lollo släpade mig typ genom hela det där huset, för jag var så rädd så jag var helt förlamad. :O Några tårar fällde jag också, precis som förra gången jag var inne i spökhuset. Haha. Jag överlevde iaf, trots alla spökmänniskors försök att skrämma livet ur mig. :) Ah just det, jag åkte Insane också. Den där nyaste bergochdalbanan. Vi köade i typ en halvtimme, åkturen tog typ en minut, och den var inte alls lika läskig som jag trodde att den skulle vara. Lite besviken blev jag där faktiskt. Visst var den rolig, men den var liksom inget speciell.

När Grönan stängde vid 23.00 så bestämde vi oss för att åka hem. Jag och Lollo skulle ju egentligen åka hem idag, men det blev inte så.
Så jag och Lollo skulle först ut till Tyresö för att hämta våra grejer, sen tillbaka in till stan för att sen åka ut till Vällingby, där M&M hade parkerat bilen. Vi åkte från grönan ganska prick 23.00, vi kom till Väliingby ca 03.00. VÄRT! Haha. det var såklart massa krångel med bussar som gjorde att vi blev extra sena. Jag kom väl hem ungefär 05.30 imorse. Och jag saknar redan Stockholm. :(

Inatt ska jag jobba. Tänkte försöka slänga upp dom få bilderna jag tog under helgen, men jag orkar inte hämta kameran. Haha. Jag ska samla lite kraft först. Puss på det.

Dutti tjäj!

Publicerat: 2009-08-19 | 18:13:42   
Jag är helt sjukt duktig! jag har bokat min första körlektion. Den kommer äga rum den 31a augusti, kl 11.40 har jag för mig. Förstår ni hur nervös jag kommer vara?! Nej, det gör ni nog inte. Fast det känns skönt att jag äntligen har tagit tag i det här med körkortet iaf.

Idag har jag träffat Marion en sväng. Vi fikade, satt på Elsas i nästan två timmar. Haha. sen gick vi till körskolan och jag skrev in mig där och bokade en körlektion. Sen kollade vi läget på sporthuset. Visst, dom har sjuk rea, men dom säljer bara skit typ. Haha.
Om en stund kommer Marion hit, vi ska ha filmkväll. Mys. :)

Skriv rubrik här..

Publicerat: 2009-08-18 | 20:27:00   


Hur söt är inte den här bilden?! Jag älskar er. ♥


Har haft en rätt trist dag idag. Förutom när jag fikade med Lollo och C då förstås, man kan inte ha tråkigt med dom.

Nu längtar jag till helgen. Eller först och främst till på torsdag, för då åker jag, Lollo & C till Furuvik över dagen. Det ska bli mys!! Och på fredag bär det ju av till Stockholm med Lollo. Vi kommer ha så SJUKT kul! Åh, längtar ihjäl mig.

Babysitting goes roadtrip

Publicerat: 2009-08-17 | 22:10:42   
Jag skulle vara barnvakt åt M. Det blev inte riktigt så. Brorsan & co skulle åka till Enköping runt 16.30, men de kom inte iväg då. Typ runt 17.30 var dom redo att åka, och det blev så sent tyckte vi så jag och lilla M packade också in oss i bilen, så vi drog iväg på roadtrip istället. det var trevligt fast vi höll på att regna bort. Enköping är en konstig stad. Jag fattade inte ens att vi var mitt i centrum typ. Dit ska jag inte flytta, nu vet jag det.


Nu blir det filmkväll med colanappar. Nomnom. :)

Vakt av barn

Publicerat: 2009-08-17 | 16:09:53   


Jag drar och vaktar det här lilla monstret en sväng. ♥

Den berömda listan

Publicerat: 2009-08-17 | 12:41:16   
Jag fick inte vinna en enda gång tror jag. :( Haha.

Nu till den berömda listan. Jag ska nämligen ha städdag idag!
Fast den här gången blir inte listan så lång, för då kanske jag får ALLA sakerna på listan gjord istället.. :)



  1. Lägga in lite ny musik på telefonen. Man blir alltid mer peppad att städa när man har bra musik i öronen.
  2. Tvätta sängkläder.
  3. Tvätta kläder.
  4. Diska.





NU KÖR VI!



FÄRDIG!!

Trött tjej..

Publicerat: 2009-08-17 | 11:49:03   
Jag skulle kunna sova tolv timmar till..
Blev väckt av R imorse. TVÅ gånger. Så jag sov en stund till, sen gick jag upp. Haha.
Nu sitter jag här ock får stryk i röjflaggor på msn. Skitkul, jag som har så bra morgonhumör, det blir så mycket bättre när jag ALDRIG FÅR VINNA! Fan.

Mysdag - CHECK!

Publicerat: 2009-08-16 | 20:56:58   
Det blev inte riktigt som vi hade planerat, eftersom att någon hade beställt STORM idag. Vi åkte till holmen och matade änderna iaf, och så fick C sitta på en dalahäst, eftersom att hon älskar hästar. Haha, hon var så söt och så lycklig! Iofs blir hon lycklig av det mesta. Easy to please, liksom.
När vi hade matat alla mördaränderna så skulle vi fika lite. Tänk så mysigt att sitta vid vattnet och fika, men det kunde ju vi glömma. Precis då började det regna. Det vara bara att packa in C i bilen. Vi åkte till Utsund, men där var det för mycket mygg. Lollo är den största mygghataren någonsin. Jag menar visst, alla hatar mygg, men hon är typ myggrasist. Haha.
Det slutade iaf med att vi stannade på en rastplats och fikade, mitt i stormen. Fast det var lika mysigt för det. :)

När jag kom tillbaka till Horberg så kilade jag upp till brorsan & co en sväng. :) M var jättehes, hon låter som en riktig rockstar. Haha. Jag gullade en massa med lille L också. Han är så söt! Kul nu när man vågar lite mera. Jag vågade ju knappt hålla M förrän hon var ett år eller något sådant. Haha.



C på sin dalahäst. :)


Nu blir det nog lite käk och Paradise Hotel. Ha det bäst, dalahäst!

Mysdag :)

Publicerat: 2009-08-16 | 12:45:05   
Idag ska jag ha en riktigt mysdag med Lollo och C. Vi ska dra till holmen och mata änderna, fika och bara ha det mysigt. det kan behövas känner jag. Är ganska trött på tillvaron just nu.

Igår blev jag 1400:- fattigare, men lika glad för det är jag. Köpte högtalare och en webcam till datorn. Så nu får jag lite normalt ljud igen. Wohou!

Nu måste jag föna håret och göra mig i ordning. Puss på det.

090815

Publicerat: 2009-08-15 | 16:25:20   
Jag hade en toppendag med Lollo & co igår.
Det började med att jag och Lollo skulle handla födelsedagspresent åt hennes syster C. Vi köpte sjukt många ballonger, för hon älskar ballonger! Lollo köpte också en boll och en hästttidning, så jag tror att vi fick med alla hennes favoritsaker.
Vi satt på stan i Avesta och tog det lite lugnt när mitt ex plötsligt går förbi. Trevlig som han är så stannar han och snackar, det slutar med att han sätter sig vid oss. Det var en konstig känsla, jag har typ inte pratat med honom på flera år..
Vi blåste upp tre megaballonger där vi satt på stan. Sen kom vi på att vi var tvungna att köpa snöre, så vi kunde knyta ihop alla ballongerna, så vi tre knallade in på coop, alla med varsin uppblåst ballong. Haha, det måste ha sett roligt ut.


Till slut så lämnade vi mitt ex och åkte till Lollos syster.  Väl där var det bara att börja blåsa upp alla ballonger. Det gjorde så jääävla ont i kinderna efter ett tag, men resultatet blev sjukt bra! :) Vi fikade och öppnade massa paket med C, sen var det dags att åka. Vi åkte till Krylbo och mötte upp Rasmus, Malin och Miguel. Sen drog vi till Norberg och käkade. Efter det höll vi till på skallberget ett tag för killarna skulle mecka lite med bilarna.

Tack för en rolig dag!!

Nu måste jag dra, jag har en dejt med morsan. Vi ska till Ica. Jippie! Haha. Peace.

I'm sorry..

Publicerat: 2009-08-13 | 19:08:23   
Lollo kommer hata mig för att jag la in den där bilden. Haha.
Förlåt gumman. ♥

Big plans!

Publicerat: 2009-08-13 | 18:34:48   
Yesyes, jag är frisk! Vilket betyder att jag sa ifrån mig mina bokade jobb idag och imorgon lite i onödan, men det kunde inte jag veta. Well well, det kommer fler chanser.


Nu ska jag berätta om planerna! Så här är det. Nästa helg drar jag och Lollo till älskade Stockholm! Fyfan vad jag längtar!!
Vi ska låna min brorsas lilla stuga ute i Tyresö. Vi åker dit på fredag eftermiddag, då ska vi försöka ta oss ända ut till Tyresö för det första, sen kanske ta oss in till stan för en fin middag och uteserveringar!! Haha, jag och Lollo har tjatat om uteserveringar hela sommaren! det finns ju inte så hemskt många här i Horberg..
På lördagen blir det Grönan för hela slanten! Lollo har tjatat om Grönan hela sommaren.. Haha. Så jag lär väl gå dit och låta henne åka några karuseller, stackars flickebarnet.. Haha nejdå, vi kommer ha så kul! :D På kvällen blir det självklart.. UTESERVERINGAR! :) Hoppas bara att solen orkar titta fram och att regnet håller sig borta. Vi kommer iaf få en toppenhelg Lollo!




iloveu. ♥

Hej sjukling!

Publicerat: 2009-08-12 | 17:18:42   
Herreguuuuud vad sjuk jag har varit! Nu är jag på bättringsvägen, men jag har legat döende i sängen sen i lördags kväll. Haft 40 graders feber och ett tag trodde jag att jag hade åkt på svininfluensan, haha. Man vet ju aldrig!

Well, nu är iaf på bättringsvägen så nu tar jag nya tag här! I helgen fick jag tillbaka min kamerasladd, så snart kommer det bilder också. På vad vet jag inte riktigt, men nånting kommer iaf.

Förresten så är jag numera stolt spotify-användare. Jag har nog aldrig varit så besatt av musik som jag är nu. Där finns ju ALLT!
I've died and gone to music-heaven.

Nästa helg har jag stora planer på gång. Jag är lite hemlig än så länge men jag kan säga att nästa helg kommer bli den bästa på hela sommaren, utan tvekan. Jag längtar så jag kan dööö! Berättar mer sen mina nyfikna små älgar. :)

090806

Publicerat: 2009-08-06 | 12:00:11   

Oj hej, det var ett tag sedan.
Mycket har hänt, men jag kommer inte ihåg allting. Minnet är bra men kort.
Jag tror att dagarna är för korta, jag hinner aldrig glida in här och skriva av mig.
Imorgon jobbar jag min sista dag på sommarvikariatet, det suger. Fast det ska ändå bli skönt att sova ut lite. Kanske njuta lite av sommaren till och med? Man kan ju alltid hoppas.

Nu har jag suttit och stirrat på skärmen i tio minuter..
Så fort jag sätter mig här så får jag hjärnsläpp. Återkommer när hjärnan fungerar som den ska.

I'm aliveee!

Publicerat: 2009-08-01 | 14:52:24   
Herregud, vart har jag varit? :O
Eller frågan är väl, vart har jag inte varit?


Jag åkte till mitt älskade Stockholm i torsdags. Träffade R. Vi gjorde inget speciellt. Gled runt på stan, spelade lite tevespel, där jag självklart förlorade och tog det lugnt. Igår gled vi också runt lite på stan, satt på en mysig uteservering en stund, sen var det dags för honom att tatuera sig. Jag älskar att se folk bli tatuerade, jag blir så sjukt sugen på att själv göra en ny tatuering. Det blir nog av snart. Sleeve på vänsterarmen funderar jag på, låter det nice?
Iaf, hans tatuering tog lite längre tid än vad vi hade räknat med, så jag missade såklart mitt tåg. Det slår fan aldrig fel, typ varje gång jag har träffat R så missar jag tåget hem. Helt otroligt! Haha. dessutom la jag ut 150 kr på taxi helt i onödan också. Men vafan, vad gör man inte för att komma hem?
Tre timmar senare kom jag till Krylbo, där min kära mor stod och väntade. Det tackar vi för!


Jaa, så nu har jag gjort en till typisk "Linda-grej". Haha. Nu ska jag snart träffa Lollo, jag har inte tid med det här längre.